Info

Jag föder upp Cornish Rex i liten skala. Det är viktigt för mig att mina katter trivs och mår bra tillsammans, de är ju i första hand sällskapskatter. Jag brukar säga att mina katter är mina bebisar och det vill jag så långt det är möjligt att de ska fortsätta vara för resten av livet.

Mitt mål är att föda upp friska katter med ett härligt temperament och en bra look typmässigt.

Första gången jag träffade en Cornish Rex var i början på 90-talet. Jag tyckte att den såg lite *mysko* ut till en början men jag charmades totalt av kattens personlighet. Numera tycker jag att Cornishen är den vackraste katt som finns!

Under många år drömde jag om en egen Cornish men jag hade inte möjlighet att ha katt vid den tiden. Till slut efter evighetslång längtan bestämde jag mig... det är nu eller aldrig! Så jag började leta och i juni 1999 hittade jag min Leo. Vilken glädje det var att få en egen liten gosig buskille att passa upp på här hemma! Det är något jag aldrig har ångrat! Leo är nu snart 12 år gammal och har lugnat ner sig betydligt men Mini och Glittra och Molly har tagit över buset istället. Det blir aldrig en tråkig stund med en Cornish Rex, de har hela tiden nya små hyss på gång.
Välkommen att höra av dig om du har frågor!

Annelie
Telefon: 0733-80 52 34 (Skövde)
Email: annelie@curlsnclaws.se